Not known Facts About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve su kaçağı tespiti takip istiyorsanız su kaçak tespiti titizlikte sizin için ön planda ise dimensions hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, doğalgaz mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım su kaçak tespiti işlerinizi yapıyor

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda sizing propertyımcı olacaktır.

Tesisatta su kaçağı nasıl anlaşılır bunu anlamak için su kaçağı belirtileri çabuk ortaya çıkar mı? Su kaçağının olduğunu anlamanız için ya alt komşudan şikayet ya da evde bir yerlerde kabarma olmalıdır. Su kaçağının olduğunu anladığınız andan itibaren hızlı davranın.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları su kaçak tespiti ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların başında kameralar gelir. Kameralar, sahip olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

su sayacım bozuk mu su kaçak tespiti diye iskiyi aradım Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Report this wiki page